Rólunk

Kik vagyunk mi?

A MagnumTech Kft. nem csak egy kereskedelmi cég! Aktív felhasználói vagyunk gépeinknek! Továbbra is készítjük a poliurával bevont felületeket a legváltozatosabb helyzetekben. Legyen az csónakfelújítás, platóbevonat vagy raktérfelújítás, örömmel vesszük kézbe a szórópisztolyt és alkotunk maradandót!

banner-4.jpg

Magnum kft

Purhab és poliurea szóró gépek, továbbá purhab és poliurea alapanyagok elérhető áron! Kiváló minőség – verhetetlen árak!

Cégünk magas nyomású purhab és poliurea szórógépek, illetve purhab és poliurea alapanyagok, továbbá berendezéseink kiegészítőinek kereskedelmével foglalkozik. Termékeink poliurea bevonatok készítésében, szórt purhab szigetelések létrehozásában lesznek az Ön segítségére.

Az idő előre haladtával egyre több helyen fedezik fel további alkalmazási lehetőségeit, ezáltal a poliuretán termékek piaca is növekszik. Ez szintén elmondható a poliurea bevonatok alkalmazásáról is. A poliurea egy nagyon rövid reakció idejű bevonat. A kiszórást követően pár órán belül azonnal terhelhető. Felhasználási területei: ipari padlók, gépalkatrészek, jármű ipar, de ebben az esetben is új alkalmazási lehetőségeket ismernek fel! A poliurea a jövő bevonata!

Shopping Cart